Zamena zvona na vratima

Zamena zvona na vratima radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Zemuna, za fizička i pravna lica. Zamena zvona na vratima spada u naše redovne elektro usluge koje uključuju kako i zamenu tako i popravku zvona. Zamena zvona na vratima kao i sve hitne intervencije radimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena zvona na vratima – Električar Zemun

Zamena zvona na vratimaZvono na vratima je nešto što je zajedničko svakim vratima, odnosno svakom domu. U zavisnosti od gosta do gosta, neko više voli da zvoni, a neko da kuca na vrata. Zvono je najviše interesantno mlađem uzrastu. U slučaju da se pokvari prekidač za zvono na vratima, takođe vam stojimo na raspolaganju. Pored zamene zvona, takođe vršimo i zamenu spoljnjeg prekidača za zvono. Ukoliko primetite da se prekidač rasklimao ili da nema kontakt, ili da zvono zvoni a ne čuje se glasno kao i ranije, za vas smo tu svih sedam dana u nedelji.

Takođe vam stojimo na raspolaganju ukoliko želite da promenite melodiju zvona. Do sada su uglavnom ugrađivana stara pomalo iritirajuća zvona, koja mogu da vas probude iz najlepšeg sna sa blagom tahikardijom. Iz dijapazona zvukova koje možete izabrati su cvrkut ptica ili neki drugi zvuk koji vam se najviše dojmi. Ukoliko je beba već stigla i treba vam mir i tišina, pozovite nas da totalno isključimo zvuk zvona do daljnjeg.

Ukoliko imate poslovni prostor i želite da na kapiji postavite zvono, računajte na nas. Ukoliko je kapija na određenoj udaljenosti od objekta, za vas možemo postaviti zvono sa dometom od 15 – 100 metara koje će vas obaveštavati da je neko na kapiji. To je svakako praktičnije rešenje nego da se izvlači struja za klasično zvono. U zavisnosti od situacije i udaljenosti, odlučićemo se za najbolje rešenje.

Ukoliko vam je potrebna zamena zvona na vratima, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno, 365 dana u godini.

Uslugu zamene zvona na vratima pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button