Ugradnja automatskih osigurača

Ugradnja automatskih osigurača spada u naše redovne elektro usluge. Ugradnja automatskih osigurača se radi za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji na celoj teritoriji Zemuna. Ugradnja automatskih osigurača kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Ugradnja automatskih osigurača – Električar Zemun

Ugradnja automatskih osiguračaAutomatski osigurači imaju zaštitnu funkciju. Ovi osigurači takođe deluju kao zaštita od preopterećenja i kratkih spojeva, kada je reč o rasvetnim i motornim strujnim kolima. Automatski osigurači najčešće imaju dug vek trajanja, a njihovi delovi i kućište su sačinjeni od izolacionog materijala koji je otporan na udare i nije zapaljiv, a njihova najveća uloga je zaštita instalacija od prevelike struje. Osigurači imaju veliku prekidnu moć i efikasno reaguju prema karakteristici. Kod naših električara takođe možete dobiti uslugu ugradnje automatskih osigurača, dovoljno je samo da nas pozovete i dolazimo na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku.

Nekada zbog kratkog spoja ili priključenjem potrošača prevelike snage, može se dogoditi da dođe do povećanja struje iznad vrednosti koje mogu da izdrže provodnici. Kada dođe do ovakve situacije, provodnici se brzo zagrevaju i to je najčešći uzrok požara u kući ili nekom stambenom prostoru. Tada automatski osigurač ima glavnu ulogu, a to je da pri porastu struje prekine strujno kolo i samim tim zaštiti kablove odnosno i svu Vašu imovinu. Ovo je posao za koji je veoma bitno da ga obavi stručno lice, ugradnja automatskih osigurača upravo služi da Vam obezbedi sigurnost sa te strane, pa samim tim je važno da taj posao obavi iskusan električar.

U zavisnosti od proizvođača, izgled automatskog osigurača se jednim delom razlikuje, međutim s obzirom na to da je princip rada isti kod svih, što se tiče osnovnih delova, oni se ne razlikuju. I sami znate da nekada nestanak struje u samo jednom delu Vašeg doma može biti izazvan iskakanjem osigurača ili njegovim pregorevanjem. Ukoliko je osigurač isključen, to znači da su kontakti sklopke u njemu razdvojeni i zbog toga struja ne protiče kroz njega. Sve u svemu, ako Vam je potrebna ugradnja automatskih osigurača, Električar Zemun sa svojim stručnim električarima će to obaviti za Vas. Ovu uslugu vršimo na teritoriji celog grada u svakom trenutku kada Vam je to potrebno.

Uslugu ugradnje automatskih osigurača pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button