Popravka šporeta

Popravka šporeta spada u naše redovne elektro usluge. Popravka šporeta kao i popravku ugradnih rerni i ravnih ploča radimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Popravka šporeta se radi za šporete svih modela i proizvođača.

Popravka šporeta – Električar Zemun

Šporet je bez sumnje jedan od najvažnijih kućnih aparata. Kada na ovom uređaju dođe do kvara, neophodno je što pre utvrditi štetu i rešiti problem. Nastanak i najmanjeg kvara ovog tipa ubedljivo spada među one stresnije s obzirom da je svakodnevna upotreba šporeta neizbežna, makar samo poželeli da skuvate kafu. Veoma je važno da u tim trenucima imate kontakt pravog električara, koji će što pre doći na Vašu adresu i što je najvažnije, obaviti popravku u što kraćem vremenskom periodu. Popravka šporeta se često vodi kao hitna intervencija, pa su naše službe za otklanjanje kvarova dostupne 24h sedam dana u nedelji, čak i za vreme praznika.

Popravka šporeta obuhvata

Popravka šporeta

  • Zamena ringle na šporetu
  • Zamena grejača rerne
  • Zamena prekidača za ringle na šporetima
  • Zamena ventilatora u rerni
  • Zamena sijalice u rerni
  • Zamena kabla na šporetu
  • Zamena instalacija na šporetu
  • Servis ugradnih rerni
  • Servis indukcionih ploča
  • Zamena ringle na ravnoj ploči

Danas su u upotrebi veoma zastupljene ugradne rerne i ravne ploče. Naši stručni majstori imaju velikog iskustva u rešavanju svakog kvara koji može da se pojavi i na ovakvom tipu uređaja. Bez obzira da li je u pitanju digitalan šporet, o kom modelu da se radi ili koje marke je proizvođač, usluga će biti podjednako dobro obavljena. Svako domaćinstvo poseduje električni šporet i zbog toga je veoma važno da se ovaj kućni aparat pravilno održava kako bi se njegov životni vek produžio. Tek kada dođe do nekog ozbiljnijeg kvara, shvatimo značaj svakog aparata bele tehnike u našem domu. Upravo da ne bi dolazilo do bespotrebnog stresa i nerviranja, servisiramo Vaše električne šporete veoma brzo, tako da što pre i potpuno bezbedno možete da nastavite sa njihovom upotrebom.

Prilikom svakodnevnog korišćenja električnog šporeta normalno je da njegovi grejači vremenom počnu da slabe, da ringle nemaju istu jačinu i efikasnost kao prvog dana i još neki sitni detalji koji će sprečavati normalnu funkcionalnost Vašeg uređaja. Ovo je apsolutno normalna pojava za sve kućne aparate koji se u našim domovima nekada nalaze i preko deset godina. S napredovanjem tehnologije, javljaju se kvarovi i u okviru digitalnih funkcija kod šporeta poslednje generacije. Kako se razvija tržište, tako se i naši majstori usavršavaju, stiču nova saznanja i iskustva i zahvaljujući tome su danas u vrhu najboljih majstora u gradu. Zadovoljni klijenti su zaslužni za to što smo postigli najbolje rezultate među konkurencijom, brzina, efikasnost i povoljne cene su naša odlika. Posao obavljamo na čitavoj teritoriji Zemuna, a na Vašu adresu Električar Zemun dolazi u najkraćem roku. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći i brzo dolazimo na vašu adresu.

Uslugu popravke šporeta pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button