Servis protočnih bojlera

Servis protočnih bojlera radimo za fizička i pravna lica sa teritorije Zemuna. Servis protočnih bojlera podrazumeva popravku protočnih bojlera svih modela. Pored servisa protočnih bojlera vršimo i montažu bojlera svih kapaciteta, montažu kuhinjskih i montažu protočnih bojlera.

Servis protočnih bojlera – Električar Zemun

Servis protočnih bojleraProtočni bojler je našao široku primenu i nalazi se u mnogim ugostiteljskim i stambenim objektima. Zbog mogućnosti da odmah zagreje vodu bez čekanja sve je više popularniji kod nas. Pored zagrevanja vode u sekundi, takođe je manjih dimenzija od standardnih bojlera i uklapa se u svaki prostor, odnosno kupatilo ili kuhinju. Instant zagrevanje vode donosi i veću potrošnju struje. Protočni bojleri mogu trošiti od 7 KW-ta po času, a postoje i protočni bojleri koji troše i 24 KW-ta po času, što ga čini velikim potrošačem. Pored toga moraćete da prilagodite elektro instalacije velikom potrošaču, što zahteva sredjivanje, dodavanje osigurača, sprovođenje elektro instalacija

Većina kvarova na protočnom bojleru su izazvani zbog loših elektroinstalacija, kratkih spojeva, a tu je i jedan neizostavan element – voda, odnosno kamenac. Kamenac nastaje zagrevanjem vode i skuplja se na grejaču. Kod nas preovladava tvrda voda koje je idealno tle za kamenac. Danas postoje određeni filteri koji se mogu postaviti na creva protočnog bojlera koji ublažuju tvrdu vodu i produžavaju radni vek grejača.

U okviru servisa protočnih bojlera obuhvatamo:

  • Zamena termostata
  • Zamena grejača
  • Zamena instalacija i ostali kvarovi poput membrane, presostata…
  • Montaža protočnog bojlera

Pored servisa protočnih bojlera Električar Zemun vam takođe stoji na raspolaganju i za njihovo redovno održavanje. Zbog vaše sigurnosti a takođe i sigurnosti ukućana ili korisnika prostora, preporučljivo je da se protočni bojler pregleda bar jednom u šest meseci, otklone potencijalni problemi u startu i spreči veći problem. Pravilno održavanje je od krucijalnog značaja za bezbednost i sigurnost, a to takođe važi i za akumulacione bojlere.

Za servis protočnih bojlera stojimo vam na raspolaganju 24h dnevno, sedam dana u nedelji. Pozovite nas i zakažite termin popravke za vreme kada je vama najzgodnije.

Uslugu servisa protočnih bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button