Servis TA peći

Servis TA peći vršimo za Ta peći svih modela i proizvođača. Za servis TA peći, popravku grejnih tela kao i za sve elektro usluge i hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Servis TA peći radimo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji na celoj teritoriji Zemuna.

Servis TA peći – Popravka grejnih tela

Termoakomulacione peći, odnosno svima znane kao TA peći, su gotovo neizostavan uređaj u više od 80% domaćinstava koji se greju na struju. Ono što je i te kako bitno, TA peći su praktične i veoma korisne, što se i pokazalo kod velikog broja korisnika koji ovu peć nikako ne žele da izbace iz upotrebe, ni nakon dugog niza godina. Posebno u periodu kada nema potrebe za centralnim grejanjem ili ako jednostavno nije u toku grejna sezona, a želite da zagrejete neku prostoriju, TA peći su najbolji izbor. Njihova namena je takva da što brže zagreju Vaš prostor i tu toplotu održe duži vremenski period, a istovremeno Vam uštede energiju i novac. Postoji više različitih vrsta TA peći, svaka od njih Vam nudi neke svoje mehanizme, jačinu, brzinu kojom se prostorija zagreva i drugo.

Servis TA peći obuhvata:

Servis TA peći

  • Zamena grejača na TA peći
  • Zamena termostata na TA peći
  • Zamena kabla na TA peći
  • Zamena instalacija TA peći
  • Zamena ventilatora TA peći
  • Rasklapanje TA peći
  • Montaža TA peći…

Za svaku od TA peći koje se kod nas mogu naći na tržištu, imamo rešenje ukoliko se dogodi neki veći ili manji kvar. Naši električari su stručni i iskusni za obavljanje svakog posla koji može biti u opticaju kada je reč o ovom grejnom telu. Ekonomičnost i ušteda energije su ubedljivo jedan od najvećih razloga zbog čega TA peć još uvek nije izbačena iz upotrebe, a sigurni smo da neće još dugo do toga doći. Ovakve peći vremenom mogu biti samo inovativnije, modernije, pa se tako menja njihov izgled, dizajn, a funkcionalnost i dalje drži odličnu poziciju prema svim merama kvaliteta. Jedna od prednosti je to što korisnici sami mogu regulisati temperaturu i potrošnju energije koju ova peć proizvodi. Ono što je sada već učestala pojava kod korišćenja TA peći je to da se ona puni tokom noći, a danju se koristi kao grejno telo. Na ovaj način dobijate veliku uštedu s obzirom na to da je noću jeftinija struja.

TA peć funkcioniše na principu grejanja cigala koje se nalaze unutar uređaja i kasnije zadržavaju toplotu duži vremenski period. Najčešći kvarovi koji Vas mogu zadesiti na ovim pećima su oni koji se dešavaju u funkcijama izduvavanja toplotnog vazduha, kao i problem rada ventilatora, termostata ili obgorevanje izolacionih žica. Kakav god da je problem nastao kod TA peći, nama to nije bitno jer naši električari za svaki Vaš problem imaju rešenje. Pozovite nas oko konsultacija, saveta za održavanje ili sanacije određenog kvara, Električar Zemun vam je na usluzi 24h, sedam dana nedeljno.

Uslugu servisa TA peći pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button