Zamena indikatorskog prekidača

Zamena indikatorskog prekidača je još jedna od usluga u sklopu zamene prekidača koju pružamo za fizička i pravna lica. Zamena indikatorskog prekidača se odnosi na zamenu indikatora koji pokazuju da li je upaljen bojler ili grejalica u kupatilu. Zamena indikatorskog prekidača kao i sve elektro usluge vršimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena indikatorskog prekidača – Električar Zemun

Zamena indikatorskog prekidačaPrekidači su jednostavni elektromehanički uređaji koji zatvaraju ili otvaraju strujno kolo. Svaki prekidač ima svoj rok trajanja, u proseku je to do deset godina, naravno zavisi i od kvaliteta samog prekidača, kao i od načina tretiranja s obzirom na to da ih koristimo više puta na dan. Kvarovi prekidača mogu biti zbog mehaničke ili električne greške. Ako je reč o mehaninčkom delu greške, do kvara može doći zbog loma opruga i plastičnih elemenata, a kada se radi o električnom delu greške, do kvara dolazi zbog paljenja i uništavanja kontakta ili opuštanja električnih stezaljki. Nekada se kvar ne može popraviti pa je potrebno da se obavi zamena indikatorskog prekidača.

Ako primetite da indikator sa prekidačima za kupatilo počinje da se zagreva, tako što pod rukom osetite blagu toplinu ili da Vam u kupatilu treperi svetlo, a sijalica je potpuno nova, u tom slučaju je najbolje da pozovete električara. Dobar električar će odmah prepoznati kvar i doneće procenu da li je potrebna zamena indikatorskog prekidača ili je moguća popravka. Indikatorski prekidači kontrolišu paljenje svetla, bojlera i grejalice u Vašem kupatilu, a ukoliko jedan od njih otkaže, automatski znači da kvar može uticati i na ostale kontrole. Naši kvalifikovani električari će proveriti ispravnost faznog priključka na električne instalacije. S obzirom da indikatorski prekidač kontroliše nekoliko različitih uređaja, kada do kvara dođe, potrebno je videti da li su žice kroz koje protiče struja, negde napravile prekid. Zbog potencijalne opasnosti od strujnog udara, ne preporučujemo Vam da sami pokušavate da zamenite indikatorski prekidač.

Naši stručni električari su Vam dostupni u svakom trenutku i na Vašu adresu dolaze u najkraćem vremenskom roku. Bilo da imate ovu vrstu problema ili je došlo do kvara na nekom drugom električnom uređaju, uvek nas možete kontaktirati. Naše radno vreme je 24h nedeljno, tokom cele godine, čak i za vreme praznika. Tu su i naše službe za hitne intervencije u slučaju da je nastupio ozbiljniji kvar koji utiče na funkcionalnost Vašeg doma. Brzina i efikasnost su odlike naših električara.

Uslugu zamene indikatorskog prekidača pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button