Montaža plafonjera

Montaža plafonjere je postala sve učestalija. Zadnjih godina su plafonjere preuzele primat u odnosu na lustere. Montaža plafonjere, popravka lustera, zamena sijaličnog grla kao i sve elektro usluge radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Zemuna. Montaža plafonjera se radi za plafonjere svih veličina i broja sijaličnih grla.

Montaža plafonjere – Električar Zemun

Montaža plafonjereBilo da je reč o lusteru ili plafonjeri, ako Vam je potrebna zamena ili montaža, kontaktirajte naš servis i mi ćemo to obaviti za Vas. Ako govorimo konkretno o plafonjerama, one se najčešće upotrebljavaju u svrhe dekorativne rasvete, ali su za nekoga mnogo praktičnije ili jednostavno lepše od lustera. S obzirom da danas na tržištu imate veliki broj različito dizajniranih plafonjera, nije ni čudo što se danas mnogi odlučuju za njihovu montažu. Za montažu ili zamenu plafonjere ne morate Vi da se mučite, dovoljno je da kontaktirate naše električare koji će taj posao obaviti za tili čas. U današnje vreme je sve češća upotreba LED plafonjera koje sadrže već integrisane LED diode. Plafonjere su veoma jednostavne strukture, sastoje se od dva osnovna dela, baze na kojoj je sijalično grlo ili već integrisana LED ploča sa njenim drajverom i dekorativnog stakla. Postoje dva oblika plafonjera, okrugao i četvrtast. Plafonjeru možete montirati u bilo kojoj prostoriji Vašeg doma ili stambenog prostora.

Na tržištu imamo ogromnu ponudu lustera pa je često veoma teško odabrati najbolji, odnosno najlepši za Vašu sobu. Tokom godina, menjao se dizajn, oblik i stil lustera. Iako je njegova funkcija da bude izvor svetlosti u našim prostorijama, sve više se obraća pažnja i na taj estetski deo. Neki podaci kažu da se najveći luster nalazi upravo u Beogradu u holu Hotela Jugoslavija. Za montažu lustera je dovoljno ne više od 30 minuta posla, s obzirom da se radi sa strujom, najbolje je angažovati stručnog majstora kako bi to obavio. Na Vama je da odaberete adekvatan luster koji će se uklapati u Vaš željeni enterijer, a na nama je sve ostalo. Bez obzira što montaža lustera ili plafonjere izgleda jednostavno nekome ko se time ne bavi, ipak je reč o struji, pa ne bi trebalo da se upuštate u taj poduhvat ako nemate nikakvog iskustva.

Mi smo Vam na raspolaganju 24h sedam dana nedeljno, čak i za vreme praznika. Pozovite nas i Električar Zemun dolazi na Vašu adresu u najkraćem roku. Dobijate kvalitetnu uslugu sa garancijom i računom.

Uslugu montaže plafonjera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button