Servis bojlera

Servis bojlera vršimo za bojlere svih modela i proizvođača. Za servis bojlera i za sve elektro usluge dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Servis bojlera vršimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Zemuna, sedam dana u nedelji.

Servis bojlera – Električar Zemun

Svaki put kada Vam se učini da voda u Vašem bojleru nije dovoljno topla čak i nakon što je prethodno bio uključen nekoliko sati, ovo može biti jedan od prvih znakova da sa njim nešto nije u redu. Nekada može doći do ozbiljnijih kvarova koje možete primetiti i kada je Vaš bojler uključen prilikom korišćenja. Recimo dok perete ruke, može doći do toga da osetite peckanje. To je ozbiljan znak da zbog nekog oštećenja bojler počinje da sprovodi struju i da definitivno morate pozvati majstora što pre. Takođe se može dogoditi da se Vaš bojler čuje mnogo glasnije prilikom zagrevanja vode što ranije nije bio slučaj. Ovaj problem uglavnom može ukazivati na veću količinu kamenca koja opterećuje njegov rad pa samim tim i dolazi do takvog zvuka dok se voda zagreva.

Servis bojlera obuhvata:

Servis bojlera

 • Zamena termostata na bojleru
 • Zamena grejača na bojlera
 • Zamena instalacija u bojleru
 • Zamena sigurnosnog ventila na bojleru
 • Zamena bojlera
 • Montaža bojlera
 • Čišćenje kamenca iz bojlera
 • Zamena brinoks creva bojlera
 • Montaža inox cevi bojlera
 • Zamena flanšne bojlera
 • Zamena kazana na bojleru

Ako je Vašem bojleru potrebna zamena grejača koji najčešće stradaju usled lošeg kvaliteta vode i stvaranja kamenca ili možda zamena sigurnosnog ventila, creva i cevi, naši stručni majstori će doći na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo i za sve vrste hitnih intervencija 24 časa, tokom cele godine. Takođe, Električar Zemun vam nudi uslugu kupovine bojlera, transport do Vašeg stana i montažu, naravno uz zajednički dogovor i shodno Vašim željama i odabiru određene marke, odnosno proizvođača bojlera.

Blagovremeni servis bojlera kako bi se sprečili ozbiljniji kvarovi je najbolja solucija. Svaki električni aparat u domaćinstvu zahteva povremeno održavanje, kontrolu ili zamenu određenih delova kako bi se njegov vek trajanja produžio. Na ovaj način možete uštedeti mnogo više novca jer uz pravilno održavanje i korišćenje, bojler može trajati i 10 do 15 godina. Kod naših električara ćete dobiti najkompletniju uslugu servisa, montaže i popravke svih tipova bojlera.

Ukoliko je i vama potreban servis bojlera, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo dostupni 24h dnevno, 365 dana u godini.

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button