Zamena sijaličnog grla

Zamena sijaličnog grla se radi u okviru usluge popravke lustera ili pri montaži plafonjere, odnosno lustera. Zamena sijaličnog grla kao i sve elektro usluge dostupne su 24h dnevno za fizička i pravna lica sa teritorije Zemuna.

Zamena sijaličnog grla – Električar Zemun

Zamena sijaličnog grlaZamena sijaličnog grla je zapravo najjednostavniji proces, no ipak, zašto biste se Vi maltretirali tim poslom kada Vam naši električari to mogu obaviti za manje od 15 minuta. Kada je reč o klasičnim sijalicama, postoji podela prema naponu i veličini. Ukoliko govorimo o voltima, tu su sijalice od 1,5 volti, do 300 volti. Sve sijalice mogu da rade na jednosmernoj i naizmeničnoj struji. Bez sijalice se ne može zamisliti nijedna prostorija u kojoj je potrebno da imate izvor svetlosti. Njihov vek zavisi od proizvođača i određenih sati predviđenih za rad. Danas se dosta koriste fluorescentne kao i LED sijalice zbog štedljivosti energije.

Danas se na tržištu mogu naći i sijalična grla sa senzorom pokreta. Na ovaj način se obična sijalica pretvara u sijalicu koja će se uključiti nakon što detektuje pokret u prostoriji. Ugao detekcije je od 360 stepeni a domet može biti i čak do 6 metara. Koji god tip sijaličnog grla da koristite, vremenom će svakako morati da dođe do njegove zamene. Svakako ne bi trebalo da se upuštate u ovo ukoliko niste dovoljno sigurni ili stručni jer je ipak reč o nečemu što ima veze sa strujom. Zbog toga Vam ne predlažemo da sami isprobavate da rešite bilo kakav kvar koji se tiče električnih instalacija, odnosno svega što ima veze sa strujom. U suprotnom nekada možete izazvati veću materijalnu štetu pa na kraju svakako morate da kontaktirate stručnog električara.

Kod nas možete dobiti najstručnije majstore koji će Vam što pre rešiti svaki problem koji imate u vezi sa električnim uređajima, osiguračima, lusterima, plafonjerama i sijaličnim grlima. Kvar na sijaličnom grlu može nastati zbog toga što vremenom kontakti na samom grlu oslabe, a nekada i puknu, što će uticati na loše provođenje i brže pregorevanje sijalica. Za našeg električara ovaj posao neće oduzeti više od 15 minuta, a možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku jer smo dostupni 24h nedeljno tokom cele godine.

Uslugu zamene sijaličnog grla pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button