Servis klima uredjaja

Servis klima uredjaja radimo za klima uredjaje svih modela i proizvođača. Za servis klima uredjaja, sve elektro usluge i hitne intervencije dostupni smo 24h, tokom cele godine i praznika. Uslugu servisa klime uređaja pružamo za fizička i pravna lica sa teritorije Zemuna.

Servis klima uredjaja – Električar Zemun

Može se reći da se o klima uređajima najviše razmišlja tokom vrelih letnjih dana, međutim, mnogi koriste klima uređaj i kao grejno telo kada nas van grejne sezone iznenadi hladno vreme. Servis klima uredjaja, odnosno čišćenje klima uredjaja je poželjno obavljati često s’obzirom da sam uređaj može biti idealno mesto za razvoj bakterija i lošeg protoka vazduha. Svi klima uređaji rade po istom principu – uvlačenje vazduha iz prostorije koji se hladi ili greje, u zavisnosti od Vaših potreba i ponovno vraćanje u prostoriju. Upravo na taj način se sva nečistoća vazduha zadržava u uređaju i dovodi do razvijanja bakterija. Zbog toga je veoma važno da redovno kontrolišete klima uređaje i održavate na pravi način.
Servis klima uredjaja

Servis klima uredjaja obuhvata:

  • Punjenje klima uredjaja freonom
  • Zamena kompresora na klimi
  • Zamena kondenzatora na klimi
  • Popravka elektronike na klimi
  • Zamena ventilatora na klimi
  • Čišćenje klima uredjaja

Neki od kvarova koji mogu da se dogode su sledeći: klima jednostavno neće da se uključi, obavlja samo jednu od dve funkcije, odnosno ili samo greje prostoriju ili samo vrši hlađenje, kaplje unutra ili je sam rad klima uređaja veoma bučan što nikako ne bi smelo da se događa. Kontaktiranjem naših stručnih majstora koji će na vreme utvrditi šta konkretno utiče na kvar Vašeg klima uređaja, uštedećete i vreme i novac. Recimo, ako klima kaplje unutra, to može biti znak da je došlo do pucanja ili zapušenja creva koje kondenzovanu vodu iz unutrašnje jedinice izbacuje napolje. Ovo nekada može biti posledica fabrički loše urađenog creva što se smatra velikim propustom. Kod naših ovlašćenih majstora za svaku intervenciju dobijate račun i garanciju na rad, tako da možete biti potpuno sigurni da do novog kvara neće doći tako brzo.

Dobar majstor će ustanoviti šta je uzrok kvara na klima uređaju i znaće koji delovi su potrebni da bi se on što pre otklonio. Znamo da u periodu kada su temperature iznad prosečnih vrednosti, klima uređaj je preko potreban, pa njegov kvar može biti veoma stresan u tim trenucima. Redovnim održavanjem sprečićete da Vas ovakvi kvarovi neprijatno iznenade u jeku letnje sezone. Električar Zemun i naši majstori koji vrše servis klima uredjaja su dostupni 24h nedeljno, tokom cele godine i ovu uslugu vršimo na teritoriji celog Zemuna. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći i brzo ćemo biti na vašoj adresi.

Uslugu servisa klima uredjaja pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button