Popravka lustera

Popravka lustera se vrši za sva fizička i pravna lica sa teritorije Zemuna. Popravka lustera, montaža plafonjera kao i zamena sijaličnog grla se radi od strane profesionalnih električara sa bogatim iskustvom. Popravka lustera i sve hitne intervencije su dostupne 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Popravka lustera – Električar Zemun

Luster je, pored plafonjera sastavni deo svakog doma. Najviše je u upotrebi u večernjim časovima, odnosno kada padne mrak. Za sada po našem iskustvu prednjače plafonjere jer su mnogo praktičnije i lakše za čišćenje, a takođe i manje boli glava ukoliko ste visoki preko 2 metra. Lusteri su sa te strane manje praktični jer su glomazniji, teži za čišćenje i smanjuju slobodnu visinu kretanja po sobi.

Popravka lusteraBez obzira da li imate luster ili plafonjeru koja je u kvaru, na pravom ste mestu. Električar Zemun vrši kompletne elektro usluge koje uključuju popravku lustera i plafonjera.

Popravka lustera obuhvata:

  • Montaža i zamena lustera
  • Skidanje lustera i montaža plafonjere
  • Zamena sijaličnog grla
  • Zamena klema
  • Sređivanje problema sa kontaktom
  • Zamena žica sa pregorelom izolacijom…

Vršimo montažu i zamenu lustera svih modela, težina i gabarita. Ukoliko želite da svoj luster zamenite plafonjerom, takođe vam stojimo na raspolaganju za skidanje starog lustera i montaže plafonjere i priključivanje na struju. Sijalično grlo često strada kako na lusteru, tako i na plafonjeri. Često se desi i da sijalica pukne i ostavi aluminijumski deo sijalice u samom sijaličnom grlu. Problemi sa sijaličnim grlom se takođe ogledaju i u slabom kontaktu sa sijalicom ili treperenjem sijalice.

Klema se upotrebljava kao switch, odnosno razvodnik za više sijaličnih grla, odnosno sijalica koje napaja električnom energijom. Zbog toplote koje sijalice emituju, nekada se može desiti da se izolacija žica spojenih za sijalično grlo pregore. Žice bez izolacije je potrebno zameniti jer su potencijalni problem za kratke spojeve. Uvek se pridržavajte uputstva koje proizvođači lustera propisuju za jačinu sijalice koja ide uz luster. Jače sijalice mogu svojom toplotom da oštete izolaciju i naprave dodatne probleme na lusteru.

Ukoliko je i vama potrebna popravka lustera ili bilo koja druga elektro usluga, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo dostupni 24h dnevno, 365 dana u godini.

Uslugu popravke lustera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button