Zamena utičnica

Zamena utičnica spada u naše redovne elektro usluge koje radimo svakodnevno na celoj teritoriji Zemuna. Zamena utičnica, zamena trofazne utičnice kao i sve elektro usluge pružamo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena utičnica – Električar Zemun

Zamena utičnica je još jedan od lakših poslova kada se radi o električnim instalacijama. Naravno, ovo je ipak rizičnija intervencija za one koji se ne bave ovim poslom i nemaju nekog iskustva u popravkama ovog tipa. Zbog toga da se ne biste izlagali riziku, najbezbedniji način je da pozovete naš servis, a mi ćemo Vam poslati naše najbolje električare u zavisnosti od vrste posla. Montiranje električnih instalacija u stanu ili bilo kom prostoru je jednostavan posao za one koji su obučeni da to obavljaju. Za početak je važno znati koja je šema veze u utičnici. Postoje monofazne utičnice sa ili bez uzemljenja za pojedine aparate koji rade na napon mreže od 380 volti. Od paralelnih priključaka, najpopularnije je povezivanje utičnica pomoću kabla.

Zamena utičnicaKada je reč o vrstama utičnica, postoje:

  • Trofazne
  • Monofazne
  • Mrežne
  • Antenske
  • Telefonske

Većina utičnica se ugrađuje u zid i to je dobro poznato, međutim postoje i one utičnice koje se montiraju na zid. Naši majstori preferiraju ugradnju utičnica sa keramičkim jezgrom jer su kvalitetnije, ali su u upotrebi i one sa plastičnim. Da bi Vam utičnica duže trajala bez oštećenja, bitno je da tokom isključivanja uređaja, odnosno vađenja priključka, drugom rukom pridržavate utičnicu. Na ovaj način neće doći do odvaljivanja utičnice iz zida. Ukoliko ipak do toga dođe, naši električari su Vam na raspolaganju 24h svakog dana u nedelji, čak i tokom praznika.

Ne preporučuje se da eksperimentišete sami prilikom popravke ovog ili nekog drugog tipa, zbog toga postoji naš sajt gde možete za bilo koji kvar pozvati stručno i kvalifikovano lice da taj posao obavi. Nekada i najmanja nepažnja može dovesti do velikih posledica i na taj način ne dobijate ništa. Možda se nekima zamena utičnica čini jednostavnim poslom, ali mi ćemo to za Vas obaviti na profesionalan i brz način. Električar Zemun svoje usluge vrše na teritoriji celog grada, kada Vam zatreba brzo rešenje, kontaktirajte našu službu.

Uslugu zamene utičnica pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button