Zamena prekidača

Zamena prekidača spada u standardne elektro usluge koje obavljamo svaki dan. Zamena prekidača se radi za fizička i pravna lica sa teritorije Zemuna. Zamena prekidača kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena prekidača – Električar Zemun

Za neke je menjanje prekidača jedan od najjednostavnijih zahvata kada je reč o električnim instalacijama. Međutim, oni oprezniji ne žele da rizikuju jer nekada i tako jednostavan posao može postati opasan ukoliko osoba nije sigurna šta treba da radi. Zbog toga su tu naši majstori koji će očas posla izvršiti zamenu prekidača gde god da Vam je potrebno. Prekidač se najčešće menja zbog dotrajalosti, ukoliko uopšte ne funkcioniše ili fizičkog oštećenja, što može da uključuje opasnost od strujnog udara. Vrlo retko, mada i to može biti slučaj, naši klijenti žele zamenu prekidača zbog novog dizajna. Kada je reč o prekidačima za svetlo, postoje dve vrste prekidača i to jednopolni i serijski.

Zamena prekidača

Zamena prekidača obuhvata:

Iako je menjanje prekidača veoma jednostavan proces, mnogi se boje da to obavljaju sami zbog rizika od udara struje ili straha da su velike šanse da do toga dođe ukoliko ne rukuju oprezno svojim alatom. Da ne biste strahovali ili se izlagali bespotrebnom riziku, naši stručni električari će doći na Vašu adresu i obaviti ovu intervenciju. Menjanje prekidača, naravno u zavisnosti od zahteva posla, ne bi trebalo da traje duže od 15 do 20 minuta. Kada je reč o serijskim prekidačima, oni se koriste u slučajevima kada u prostoriji postoje dva lustera odnosno jedan luster sa više sijalica koje želite odvojeno da palite i gasite. Kada imate dva nezavisna nezavisna svetlosna izvora, odnosno u istoj prostoriji više uređaja koje kontrolišete prekidačem, on mora biti serijski. Ako se radi o zameni jednopolnog prekidača, intervencija traje kraće.

Bez obzira na to kakva menjanje prekidača Vama treba, pozovite naše stručne električare i sve ćemo obaviti za Vas. Na Vama je da odaberete kakav prekidač želite, s obzirom na veliku ponudu izgleda i dizajna prekidača koje možete pronaći u svim prodavnicama elektro materijala i opreme, a mi ćemo obaviti ostalo. Ukoliko Vam je potrebna ugradnja ili zamena više od jednog prekidača, nije nikakav problem, samo nam objasnite kakvu uslugu želite i o čemu je reč, a mi Vam šaljemo najbolje električare koje imamo. Za sve vrste usluga smo Vam dostupni 24h sedam dana nedeljno.

Uslugu zamene prekidača pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button